25 Şubat 2023 Cumartesi

Paris'teki En İyi 11 Butik Otel

 

Paris'teki En İyi 11 Butik Otel

Bu yazı, Paris'in en iyi butik otelleriyle ilgili!

Bir süre Paris'te yaşadıktan sonra, çok şey keşfettim ve pek çok gizli mücevher keşfettim - örneğin butik otellere dönüşen gizli avluları olan 17. yüzyıl şehir evleri gibi!

Paris'teki konaklamanızı özel kılmayı garanti eden pek çok muhteşem butik otel var. İşte Paris'i ziyaret eden herkese tavsiye edebileceğim en iyi 11 butik otel.

Bazıları lüks uçta, diğerleri ise tipik bir zincir otelde kalmaktan daha uygun fiyatlı (ve hepsi de çok daha çekici!)

 

1. Relais Christine

Paris'in En İyi Butik Otelleri

Relais Christine, Paris'teki en sevdiğim semt olan Saint-Germain-des-Près'de 16. yüzyıldan kalma bir konakta yer alan küçük bir butik oteldir. (Yaşadığım yer orası olduğu için önyargılı olabilirim!) Bu otel, Seine'den birkaç adım uzaklıktadır ve Notre Dame ve Louvre gibi ünlü yerlere hızlı bir yürüyüş mesafesindedir.

Relais Christine'i ayırtın.

 

2. Hotel d'Aubusson

Paris'in En İyi Butik Otelleri

Bu, Saint-Germain-des-Près'de bulunan ve Left Bank cazibesiyle damlayan başka bir butik otel. Hotel d'Aubusson , 17. yüzyıldan kalma büyüleyici bir malikanede yer almaktadır ve ayrıca bir spa ve Paris'teki butik oteller için ender görülen büyük bir kapalı yüzme havuzu sunmaktadır.

Hotel d'Aubusson'u rezerve edin.

 

3. Le Narcisse Blanc

Paris'in En İyi Butik Otelleri

Le Narcisse Blanc, Paris'in zarif Invalides semtinde yer alan bir butik oteldir. Bu otel hakkında sevdiğim şey, renk şeması: her şey pembe, krem ​​ve altın tonlarında dekore edilmiştir ve bazı odalar Eyfel Kulesi manzaralıdır.

Le Narcisse Blanc'ı ayırtın.

 

4. Ev Armance

Paris'in En İyi Butik Otelleri

Bir zamanlar Fransız yazar Stendhal'in evi olan 19. yüzyıldan kalma bir konakta yer alan Maison Armance , göz alıcı 1. bölgede yer alan şık bir butik oteldir. Burada tam anlamıyla Place Vendôme, Jardins des Tuileries ve Louvre'dan sadece birkaç adım uzaktasınız.

Maison Armance'ı ayırtın.

 

5. Pavillon de la Reine

Le Marais'in kalbinde yer alan Pavillon de la Reine , sarmaşıklarla kaplı bir malikanede yer alan görkemli bir butik oteldir. Bu mahallede Paris'in en iyi alışveriş ve yemek mekanlarından bazılarına son derece yakınsınız ve otel, Paris'in en eski (ve en güzel!) meydanlarından biri olan Place des Vosges'in tam karşısında yer almaktadır.

Pavillon de la Reine'i ayırtın.

 

6. Hotel des Grands Boulevards

Paris'in En İyi Butik Otelleri

Hotel des Grands Boulevards, Fransız Devrimi'nin başlamasından kısa bir süre öncesine dayanan bir binada yer alan şık bir tasarım otelidir. Otelin dekoru, Louis XVI tarzına ince bir selam niteliğindedir. 2. bölgede yer alan ve bir metro istasyonuna birkaç adım uzaklıkta bulunan bu otel, Paris'in tamamını keşfetmek için mükemmel, merkezi bir konuma sahiptir.

Hotel des Grands Boulevards'ı rezerve edin.

 

7. Otel ve Spa La Belle Juliette

Paris'in En İyi Butik Otelleri

6. ve 7. bölgenin sınırına yakın sakin bir sokakta yer alan Hotel & Spa La Belle Juliette , hoş bir spaya sahip sakin bir kaçamak yeridir. Ayrıca 6. bölgedeki Montparnasse bölgesinin koşuşturmacasından da çok uzakta değilsiniz.

Hotel & Spa La Belle Juliette'de yer ayırtın.

 

8. Grand Powers Oteli

Paris'in En İyi Butik Otelleri

Hotel Grand Powers, 8. bölgenin ünlü Altın Üçgen bölgesinde yer alan zarif bir oteldir. Altın Üçgen, adını Paris'in en ünlü üç caddesi ile çevrili olduğu için almıştır: Champs-Élysées, Montaigne ve George V.

Hotel Grand Powers'ı rezerve edin.

 

9. Hotel Caron de Beaumarchais

Paris'in En İyi Butik Otelleri

Le Marais'in kalbinde, büyüleyici Hotel Caron de Beaumarchais'i ön tarafındaki güzel mavi ön cephesinden tanıyacaksınız. İçeride, otelin dekoru 18. yüzyıl Fransa'sından esinlenmiştir. Hepsinden iyisi, bu sevimli butik otel, uygun fiyatlarıyla bilinir.

Hotel Caron de Beaumarchais'i rezerve edin.

 

10. Monge Oteli

Paris'in En İyi Butik Otelleri

Saint-Germain-des-Près'den sonra Paris'teki en sevdiğim semtlerden biri bitişikteki Latin Bölgesi'dir ve Hotel Monge'u burada bulacaksınız Bu harika otel otelinde Panthéon, Notre Dame ve Shakespeare & Company kitabevi gibi ünlü yerlere kısa bir yürüyüş mesafesindesiniz.

Hotel Monge'u rezerve edin.

 

11. Hotel da Vinci & Spa

Paris'in En İyi Butik Otelleri

Bu listeyi tamamlamak için Hotel da Vinci & Spa , Saint-Germain-des-Près'in en sevdiğim bölgelerinden birinde bulunan en havalı spaya sahip güzel bir butik oteldir.

Hotel da Vinci & Spa'yı rezerve edin.

 

Paris'in En İyi Butik Otelleri

Demek bunlar Paris'teki en iyi butik otellerden bazıları! Yüksek düzeyde kişiselleştirilmiş hizmet arıyorsanız, Paris gezinizde bir butik otelde kalmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Daha bağımsız olmayı tercih ederseniz, her zaman Airbnb'yi düşünebilirsiniz Airbnb'de Paris'te o kadar çok muhteşem daire var ki birçoğu bir otelden çok daha ucuza mal oluyor. Aslında Paris'te yaşadığım daireyi Airbnb aracılığıyla buldum!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fransa'nın En Güzel 15 Köyü

  Fransa'nın En Güzel 15 Köyü Fransa, Paris, Nice ve Marsilya gibi güzel şehirlerle doludur.  Ancak çoğu zaman göz ardı edilen, çoğu doğ...